Matkatoimisto Matka-Rasti Oy

Matka-Rasti on  yksityinen matkatoimisto, joka on tarjonnut matkatoimistopalveluja jo yli 35 vuotta. Olemme osa Oulaisten Liikenne –konsernia, jolla on käytössään 70 bussia ja palveluksessaan lähes 100 henkilöä.

Maailmanlaajuinen pandemia on vaikuttanut erittäin voimakkaasti kaikkeen matkailuun ja siitä syystä myös Matka-Rasti on joutunut sopeuttamaan toimintaansa ja palveluvalikoimaamme. Näiden sopeuttamistoimien johdosta olemme sulkeneet kivijalkamyymälämme Ylivieskassa ja palvelemme toistaiseksi asiakkaitamme puhelimitse ja verkossa. Keskitymme toistaiseksi tuottamaan omia bussimatkoja sekä räätälöimme matkapaketteja bussilla ja lentäen loma- ja liikematkustajille sekä ryhmille. 

Kaikesta huolimatta, olemme päättäneet selvitä ja olla valmiina palvelemaan kun matkustus on taas mahdollista. Matkustitpa yksin, ryhmässä tai työsi puolesta, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään laajasta tarjonnasta juuri Sinulle ja budjetillesi sopivat ratkaisut.

Tervetuloa palveltavaksi!

Matka-Rastin matkapalvelut

Bussilomat

Bussilomat on helppoa matkustamista. Lähdöt kotiovelta ja majoitukset ja ohjelma valmiiksi varattu.

Lue lisää

Laivamatkat

Laivamatka on hyvä vaihtoehto, jos tahdot irtautua hetkeksi arjesta ja lähteä nauttimaan merellisistä nautinnoista.

Lue lisää

Seuramatkat

Valmismatkat ovat helppoa ja turvallista matkailua. Kauttamme voitte varata Matkavekan, Apollomatkojen, Deturin, OK-matkojen ja Olympiamatkojen matkoja.

Lue lisää

Ryhmämatkat

Suunnitteletko ryhmämatkaa? Säästä aikaasi ja anna tehtävä ammattilaisten asiaksi.

Lue lisää

Viisumit

Kun matkustat ulkomaille, selvitä hyvissä ajoin kohdemaan maahantulomääräykset ja tarvittavat matkustusasiakirjat kyseisen maan viranomaisilta.

Lue lisää

Muut matkapalvelut

Kauttamme myös autonvuokraukset, hotellit kotimaahan ja ulkomaille, junaliput kotimaahan ja Venäjälle sekä lentoliput

Lue lisää

Tarjoukset

Uutiset

Tallink Silja tiedottaa: Muutoksia Helsingin Länsisataman rekkaliikenteen ja henkilöautoliikenteen reitteihin 13.1.2020 alkaen

Lue lisää

KUVAMUISTOJA KALAJOKILAAKSO-LEHDEN LUKIJAMATKASTA ALSACEEN 19.-23.9.2019

Lue lisää

Matka-Rasti somessa

Donetti