HARJUN JA JÄRVIEN JYVÄSKYLÄ

HARJUN JA JÄRVIEN JYVÄSKYLÄ

Lähdöt toivomaltasi paikkakunnalta.

Ensimmäinen kohteemme ja lounaspaikkamme on Savutuvan Apaja, joka sijaitsee Päijänteen syleilyssä, luonnonsuojellussa Haapasaaressa Vaajakoskella,
Savutuvan Apaja koostuu yli 30 keskisuomalaisesta talonpoikaisrakennuksesta, joista vanhin on yli 250 vuotta. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa tarjoten rauhaisan ja kiireettömän paikan ruokailuun.
Kohteen esittely sekä lounas Apaja lounaspöydästä.

Lounaan jälkeen lähdemme oppaan johdolla kohti Jyväskylän keskustaa. Opas kertoo Naissaaren historiasta ja nykypäivästä.
Käymme myös tuliaisostoksilla Pandan tehtaanmyymälässä.
Jyväskylän keskustassa teemme opastetun bussikierroksen. Kierros tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua Jyväskylän kaupungin historiaan ja nykypäivään. Matkalla kuulet ja näet, miksi harjumuodostelman ja Päijänteestä erottuneen Jyväskylän väliin syntynyttä kaupunkia kutsutaan koulu-, kulttuuri- ja urheilukaupungiksi ja miksi moni suomalainen haluaisi asua Jyväskylässä. Seminaarinmäki ja yliopiston uudemmat kampusalueet Jyväsjärven rannassa tarjoavat esimerkkejä eri aikakausien arkkitehtuurista. Laajavuoren ja Hippoksen liikuntakeskukset palvelevat huippu-urheilijoita ja kuntoilijoita ympäri vuoden.
Koko ohjelman pituus lounaasta opaskierroksen päättymiseen noin 4 tuntia.

Ohjelman päätyttyä bussimatka lähtöpaikkakunnalle.

HINNAT

Matkapaketin hinta alkaen 77,-/hlö vähintään 45 henkilön ryhmässä.
Hintaan sisältyy bussimatkat, lounas ja esittely Savutuvan Apajalla sekä opastettu kierros ohjelman mukaan.TARJOUKSET JA VARAUKSET:
MATKATOIMISTO MATKA-RASTI OY
Puh (08) 4694 470
ylivieska@matkarasti.fi


Donetti