Yritysesittely Online-varaukset Hyvä tietää Yhteydenotto-/Varauspyyntö Yhteystiedot
  Ma 21.5.2018 klo 23:26 Bussilomat 2018- matkat nyt myynnissä. Tutustu tarjontaan nettisivuillamme ja kysy lisää!! Kauttamme myös lentoliput,majoitukset, viisumit ym. Pyydä tarjous! etusivulle
Kaupunkilomat
Kaukomatkat
Seuramatkat
Bussilomat
Lennot
Hotellit
Laivamatkat
Ryhmät
Tarjoukset
Viisumit
Muut matkapalvelut

Lataa Bussilomat-esite >Apollomatkat tiedottaa

Apollomatkat logo

Uusin siivin tulevaisuuteen !

Ensi talvena Novairin uudet koneet kuljettavat lomalaisia Suomesta Fuerteventuralle sekä Kap Verdelle.

Viime viikolla Novair, Apollon oma lentoyhtiö, vastaanotti ensimmäisen uuden Airbus 321neo koneensa, ja heti viikonloppuna pääsivätkin Apollon norjalaiset asiakkaat nauttimaan tämän modernin ja ympäristöystävällisen koneen matkustusmukavuudesta.

Sama kone tullaan näkemään talvikaudella myös Suomen lentokentillä, sillä uudella konella lennetään Helsingistä Apollomatkojen talven uutuuskohteeseen Kap Verdelle.
Lisäksi tulevan talvikauden lennot Fuerteventuralle operoidaan tällä Novairin uudella koneella.

Fuerteventura on Kanariansaarista sporttisin, ja lähtöjä sinne Helsingin lisäksi Vaasasta sekä Oulusta.
Kaksi uutta Airbus 321neoa tulevat korvaamaan Novairin laivaston kaksi vanhempaa Airbus 321 konetta.

Tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi Airbus 321neo on varustettu CFM Leap 1A moottoreilla ja 2,4m korkeilla ”sharklet” siivekkeillä. Näiden ominaisuuksien ansiosta koneen polttoaineen kulutus on lähes 15 % pienempi ja toimintasäde 900 km suurempi Novairin aikaisempaan, Airbus 321 konetyyppiin, verrattuna.
Lisäksi koneen kapasiteetti kasvaa kymmenellä istumapaikalla, jolloin polttoaineen kulutus istuinta kohti vähenee lähes 20 %.
”Vaikka uudet koneet kuluttavat vähemmän polttoainetta, päätimme myös lisätä ylimääräisen ACT:n (Auxillary center tank), joka ansiosta lennolle saadaan mukaan suurempi polttoainekuorma ja voidaan lentää entistä pidempiä matkoja”, toteaa Novairin toimitusjohtaja Anders Fred.

Investointi tulevaisuuteen

Uusien lentokoneiden listahinta on 70 miljoonaa USD, joka on niin Apollolle kuin Novairillekin merkittävä investointi tulevaisuuteen.
Vuoden 2018 aikana noin 240 000 Apollon pohjoismaista matkustajaa lentää Novairin uusilla koneilla yli 20 kohteeseen Kreikassa, Espanjassa, Kroatiassa, Bulgariassa sekä Kap Verdellä.
”Ei epäilystäkään, etteikö tämä olisi tärkeä virstanpylväs sekä Apollolle että koko alalle”, kommentoi Apollon toimitusjohtaja Leif Vase Larssen.

Integroiduin viihdejärjestelmän aika on ohi

Perinteisten viihdejärjestelmien aika alkaa olla ohi. Sen sijaan Apollon uudessa koneessa on jokaiselle paikalle oma usb-liitäntä sekä sähköpistoke, joten oman kannettavan laitteen käyttö lennolla on vaivatonta. Uusiin 321neo-koneisiin saadaan pian myös internet, ja jatkossa matkustajat voivat ladata omille laitteilleen sisältöä tätä tarkoitusta varten suunnitellun applikaation kautta.
Novairin lentopalveluista vastaava Johan Boström vahvistaa tulevaisuuden trendin: ”Kahdeksan kymmenestä lentomatkustajastamme käyttää tällä hetkellä omaa laitettaan viihteestä nauttimiseen. Kehitteillä oleva applikaatio tulee tarjoamaan entistä enemmän valinnanvaraa matkustajillemme.”

Faktoja Apollon ja Novairin Airbus 321neo koneesta:
•  Paikkamäärä: 221
•  Pituus: 44,51 m
•  Siipien kärkiväli: 35,80 m
•  Matkustamon leveys: 3,7 m
•  Maksiminopeus: Mach 0,82 (82% äänen nopeus)
•  Toimintasäde: Jopa 3.700 merimailia (6850 km)
•  Polttoaineen kulutus: 15% vähemmän kuin edeltäjänsä
•  Moottorit: 2 kpl. CFM LEAP 1A

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä.
Apollomatkat järjestää tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja.
Apollo Travel Groupin muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, sekä lentoyhtiö Novair, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel ja hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.
Apollo Travel Groupilla on 900 työntekijää ja n. 1 miljoona matkustajaa matkustaa Apollolla vuosittain.

DER Touristikin liikevaihto on 7 miljardia euroa ja sillä on n. 7,7 miljoonaa asiakasta 14 maassa.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat kaupunkilomat kaikkialle maailmaan sekä valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Karibialla, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla.

Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2016 n. 58 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Varaa oma Apollomatkasi meiltä !

 

Takaisin


© Matkatoimisto Matka-Rasti Oy  |  Avoinna ma-pe klo 08.30-16.30   |  www.matkarasti.fi
Asemakatu 4, Ylivieska, p. +358 8 469 44 70