Yritysesittely Online-varaukset Hyvä tietää Yhteydenotto-/Varauspyyntö Yhteystiedot
  To 26.4.2018 klo 19:50 Bussilomat 2018- matkat nyt myynnissä. Tutustu tarjontaan nettisivuillamme ja kysy lisää!! Kauttamme myös lentoliput,majoitukset, viisumit ym. Pyydä tarjous! etusivulle
Kaupunkilomat
Kaukomatkat
Seuramatkat
Bussilomat
Lennot
Hotellit
Laivamatkat
Ryhmät
Tarjoukset
Viisumit
Muut matkapalvelut

Lataa Bussilomat-esite >Eckerö Line tiedottaa 12.6.2017

Eckerö Line muutti uuteen Länsiterminaaliin tänään 12.6.2017
  – T2 nyt täydessä toiminnassa.

Eckerö Line siirtyi liikennöimään uudesta Länsiterminaalista (T2) tänään maanantaina 12.6. Länsiterminaali 2 on nyt täydessä toiminnassa ja toimii houkuttelevana porttina huimassa kasvussa oleville matkustajamäärille.
Eckerö Linen liikennöinnin siirtyminen uuteen Länsiterminaali 2:seen (T2) takaa matkustajille entistä sujuvamman matkallelähdön.
Yksi suurimmista parannuksista verrattuna vanhaan Terminaaliin (T1) on matkustajien kävelymatkan lyheneminen: parhaimmillaan matka terminaalista laivaan lyhenee jopa puoli kilometriä.
 
Lisäksi joukkoliikenneyhteydet avaraan ja valoisaan terminaaliin, josta on upea merinäköala, ovat entistä paremmat:
raitiovaunut 9 ja 6T kulkevat oven eteen, ja 2020-luvulla terminaalille alkaa kulkea myös kolmas raitiolinja.
 
Helsingin ja Tallinnan välinen liikenne on huimassa kasvussa, ja saattaa nostaa Helsingin tänä vuonna maailman vilkkaimmaksi matkustajaliikennesatamaksi ohi Iso-Britannian Doverin. Kesästäkin odotetaan huippukiireistä.
 
”Uusi Länsiterminaali on upea portti sekä Tallinnaan että Helsinkiin, ja houkuttelee ulkomaisia turisteja molempiin suuntiin. Erityisesti kiinalaisturistit ovat löytäneet Tallinnan matkailun ja Eckerö Linen palvelut, joihin uusi terminaali tuo hienoa lisäarvoa”, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen sanoo.
 
Uusi terminaali ihastuttaa
Kun liukuportaat nousevat lähtöaulaan, ensimmäistä kertaa uuteen terminaaliin tulevien matkustajien suusta pääsee usein ”vau”. Näköala merelle ja tilan ilmavuus ihastuttavat.
 
Helsingin Sataman rakennuttama ja Tuomas Silvennoisen
(PES-Arkkitehdit) suunnittelema uusi terminaali on aikaisempaa ympäristöystävällisempi. Se on muun muassa valaistu aurinkopaneeleilla tuotetulla sähköllä, ja entistä paremmat julkisen liikenteen yhteydet vähentävät sataman henkilöautoliikennettä. Länsiterminaali 2 on Eckerö Linen muuton myötä nyt täydessä toiminnassa.
 
”Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että tämä iso projekti on saatu mallikkaasti päätökseen. Länsiterminaaliprojekti on ollut meidän tämän vuosikymmenen suurin ja tärkein investointi, ja siitä tulee olemaan asiakkaillemme varmasti hyötyä kymmeniksi vuosiksi”, Helsingin Sataman toimitusjohtaja Kimmo Mäki kertoo.
 
Uuteen terminaaliin siirtyminen tuo Eckerö Linelle lisäksi aikataulumuutoksen: se aikaistaa osaa m/s Finlandian lähtöjä 15 minuutilla. Helsingistä lähdetään päivällä klo 15.15, Tallinnasta klo 18.30 ja keskiviikon, torstain ja perjantain myöhäisilloissa Helsingistä klo 21.45. Uudet aikataulut tulevat voimaan tänään 12.6.2017 ja löytyvät Eckerö Linen verkkosivuilta.

 

Takaisin


© Matkatoimisto Matka-Rasti Oy  |  Avoinna ma-pe klo 08.30-16.30   |  www.matkarasti.fi
Asemakatu 4, Ylivieska, p. +358 8 469 44 70