Yritysesittely Online-varaukset Hyvä tietää Yhteydenotto-/Varauspyyntö Yhteystiedot
  To 26.4.2018 klo 19:53 Bussilomat 2018- matkat nyt myynnissä. Tutustu tarjontaan nettisivuillamme ja kysy lisää!! Kauttamme myös lentoliput,majoitukset, viisumit ym. Pyydä tarjous! etusivulle
Kaupunkilomat
Kaukomatkat
Seuramatkat
Bussilomat
Lennot
Hotellit
Laivamatkat
Ryhmät
Tarjoukset
Viisumit
Muut matkapalvelut

Lataa Bussilomat-esite >Uudelle Megastarille Burger King-ravintola

logo

Tallinkin uudelle Megastarille avataan BURGER KING® -ravintola !
Tallinkin uudelle Helsinki−Tallinna-reitillä tammikuun lopussa aloittavalle Megastarille avataan suosittu BURGER KING® -hampurilaisravintola.
Megastarin lisäksi vastaava franchise-järjestelyyn perustuva ravintola on reitillä liikennöivällä Star-laivalla.

AS Tallink Gruppin johtokunnan jäsen Lembit Kitter kertoo, että BURGER KING® -ravintolan valitsemiseksi uudelle Megastarille on hyviä syitä.
”Ensinnäkin asiakkailta saatu palaute ja kokemukset Starin vastaavasta ravintolasta ovat olleet erittäin positiivisia. Toiseksi on erittäin tärkeää, että molemmilla reitillä operoivilla pika-aluksilla on tasalaatuiset tuotteet ja palvelut.
Matkustajien ei siis tarvitse valita laivaa ravintoloiden mukaan, vaan molemmilta laivoilta löytyy kaikki tarpeellinen”, Kitter sanoo.

BURGER KING® -ravintolaketjun Suomen liiketoiminnasta vastaavan Restel Oy:n toimitusjohtaja Mikael Backman on samaa mieltä ja sanoo, että liekillä grillattavat hampurilaiset sopivat erittäin hyvin juuri tälle reitille.
”Starilta saadut kokemukset vakuuttavat, että meidän maistuville ja tilauksesta valmistetuille hampurilaisille on kysyntää. Olemme innoissamme kun saamme olla avaamassa jo toista merellä seilaavaa BURGER KING® -hampurilaisravintolaa”, Backman iloitsee.

Megastarin BURGER KING® -ravintola sijaitsee laivan kahdeksannella kannella.
BURGER KING® -ravintolassa on satoja asiakaspaikkoja, mutta take away -palvelun myötä tuotteita on mahdollista nauttia laivan muissakin tiloissa. Ravintolan työntekijät on koulutettu ja perehdytetty ravintolaketjun kansainvälisen konseptin mukaisesti.

Ravintolan menu on nähtävissä myös Tallinkin nettisivuilla. Ravintola on avoinna laivan kaikilla matkoilla kaikkina viikonpäivinä.

Megastarille tulee yhteensä seitsemän erilaista ravintolaa ja kahvilaa, kuten klassinen buffet-ravintola, à la carte -ravintola, monipuolinen pikaruokaravintola Fast Lane sekä kahvila.

Laivalla on myös pubi ja baari. Lapsiperheille on tietysti luvassa uusi ja upea leikkihuone.

Megastar on valmistuessaan 212 metriä pitkä ja siihen mahtuu 2800 matkustajaa.
Laiva liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä. Megastar valmistuu alkuvuodesta 2017. Megastar on LNG-käyttöinen, mutta pystyy käyttämään polttoaineenaan myös meridieseliä.

Vetoisuudeltaan Megastar on 49 000 GT ja ajonopeus on 27 solmua.
Megastar täyttää kaikki Itämerelle asetetut tiukat ympäristönormit.

Megastar: http://megastar.tallink.com/fi/

Lisätietoja antavat:
Luulea Lääne, Viestintäjohtaja, AS Tallink Grupp, luulea.laane@tallink.ee, +372 5521296
Mikko Mollberg, Director of Operations, BURGER KING®, Restel Fast Food Oy, mikko.mollberg@restel.fi, +358 40 485 4227


 

Takaisin


© Matkatoimisto Matka-Rasti Oy  |  Avoinna ma-pe klo 08.30-16.30   |  www.matkarasti.fi
Asemakatu 4, Ylivieska, p. +358 8 469 44 70